5 λόγοι για να επισκεφτείς την Novanta Sei στην HORECA 2020

February 1, 2020

Για δεύτερη χρονιά, η Novanta Sei Espresso, συμμετέχει στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης, την HORECA.

Από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου, οι άνθρωποι της Novanta Sei περιμένουν να καλωσορίσουν επαγγελματίες και λάτρεις του καφέ στο Hall 1 στο περίπτερο D34, στο Metropolitan Expo.

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν, 5 λόγους που δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να επισκεφτείς το περίπτερο της Novanta Sei στη φετινή διοργάνωση.

  1. Θα γνωρίσεις από κοντά τους ανθρώπους που αποτελούν την Novanta Sei Espresso και θα γνωρίσεις το όραμα και τη φιλοσοφία της εταιρείας.
  2. Θα ανακαλύψεις υπέροχα χαρμάνια που διατηρούν το άρωμά τους και δεν χάνουν την οξύτητά τους.
  3. Θα απολαύσεις ένα «βιωματικό ταξίδι» πλημμυρισμένο από ευχάριστες γεύσεις και υπέροχα αρώματα.
  4. Θα συζητήσεις τρόπους συνεργασίας που θα απογειώσουν γευστικά τους πελάτες σου και θα ικανοποιήσουν την επιχείρησή σου.
  5. Θα μοιραστείς με γνώστες του καφέ προβληματισμούς και σκέψεις για την τέχνη του καφέ.

Στη Novanta Sei πιστεύουμε ότι ο καφές δεν είναι μία απλή συνήθεια αλλά ένα γευστικό ταξίδι που ενώνει πολιτισμούς, κουλτούρες, διαφορετικούς ανθρώπους και δημιουργεί μοναδικές στιγμές που μένουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες μας.

Σας προσκαλούμε να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τον καφέ και όλοι μαζί να χτίσουμε αληθινές σχέσεις γύρω και πάνω από ένα φλιτζάνι καφέ.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *