Η Novanta Sei στο 3ο Athens Coffee Festival

September 13, 2018

Η νεοσύστατη εταιρεία επεξεργασίας και διάθεσης καφέ Novanta Sei θα δώσει δυναμικά το παρών στη μεγαλύτερη γιορτή καφέ, στο Athens Coffee Festival, που επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Για τρεις ημέρες, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2018, οι άνθρωποι της Novanta Sei θα σας καλωσορίσουν στον απολαυστικό κόσμο της Novanta Sei ο οποίος είναι γεμάτος με δυνατές γεύσεις και ανεπανάληπτα αρώματα.

Αναζητήστε το περίπτερο της Novanta Sei στο 3ο Athens Coffee Festival και δοκιμάστε εκλεκτούς καφέδες από πεδιάδες της Κεντρικής Αμερικής και της Ινδίας, χαρμάνια από ποικιλίες Arabica και Robusta καθώς και μονοποικιλιακούς καφέδες με νότες σοκολάτας και ξηρών καρπών, άνθη γιασεμιού και πλούσιο σώμα.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά και να αναζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε… φυσικά με έναν καφέ στο χέρι!

Λίγα Λόγια για την Novanta Sei

Οι προσεκτικά διαλεγμένοι κόκκοι καφέ της Novanta Sei εισάγονται επιλεγμένα από τροπικές περιοχές ανά τον κόσμο και ψήνονται στην Ελλάδα, στις σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας της εταιρείας Σδούκος Α.Ε. στα Ιωάννινα, η οποία διαθέτει εμπειρία χρόνων στο ψήσιμο του καφέ και στην παραγωγή τροφίμων. Με έδρα της Novanta Sei την Αθήνα, ο καφές φτάνει στα φλιτζάνια του καταναλωτή μέσα από ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων και έμπειρων συνεργατών οι οποίοι, σεβόμενοι τους πελάτες τους,  επιλέγουν να επενδύουν στην υψηλή ποιότητα καφέ.

Πιστεύουμε, άλλωστε, ότι ο καφές δεν είναι μία απλή συνήθεια αλλά ένα γευστικό ταξίδι που ενώνει πολιτισμούς, κουλτούρες, διαφορετικούς ανθρώπους και δημιουργεί μοναδικές στιγμές  που μένουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες μας.

Εμείς, στη Novanta Sei, σας προσκαλούμε να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τον καφέ  και όλοι μαζί να χτίσουμε αληθινές σχέσεις γύρω και πάνω από ένα φλιτζάνι καφέ.

#createmoments #novantaseiGR

Novanta Sei

Σπύρου Πάτση, 127, Αθήνα

info@novantasei.gr

T: 210 34 26 767

Facebook:  https://www.facebook.com/novantaseiGR

Instagram: https://www.instagram.com/novantaseigr


Comments

  1. Pantelis Bakis - September 28, 2018 at 11:03 am - Reply

    Θα ειμαι εκει


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *