Η Novanta Sei Καλωσορίζει Δύο Νέους Συνεργάτες

September 10, 2018

Η Novanta Sei επισφράγισε πρόσφατα την καινούργια της συνεργασία με το βιβλιοπωλείο BOOKS Plus και την σοκολατοποιΐα Chocotopia, με μία πρωινή εκδήλωση που ήταν γεμάτη με τα αρώματα και τις γεύσεις των καφέδων της.

Στο κέντρο της Αθήνας, στην πολυσύχναστη οδό Πανεπιστημίου, στην είσοδο των δύο καταστημάτων, οι άνθρωποι της Novanta Sei έστησαν μία γευστική “ενέδρα” στους ανυποψίαστους περαστικούς.

Αυτό το ευχάριστο πρωινό του Σεπτέμβρη, οι περαστικοί αλλά και οι πελάτες των δύο καταστημάτων είχαν την ευκαιρία να γευτούν τους ξεχωριστούς καφέδες της Novanta Sei και να μυηθούν σε ένα διαφορετικό γευστικό κόσμο. Έναν κόσμο που αποτελείται από  προσεκτικά διαλεγμένα χαρμάνια από τις πεδιάδες της Κεντρικής Αμερικής και της Ινδίας καθώς και από μονοποικιλιακούς καφέδες εκλεκτών ποικιλιών 100% Arabica.

Με motto της το  #createmoments, η Novanta Sei κατάφερε να δημιουργήσει  αυθεντικές στιγμές απόλαυσης με τους περαστικούς και με έναν καφέ στο χέρι να καλωσορίσει τα δύο καταστήματα στο δίκτυο συνεργατών της.

Λίγα Λόγια για την Novanta Sei

Οι προσεκτικά διαλεγμένοι κόκκοι καφέ της Novanta Sei εισάγονται επιλεγμένα από τροπικές περιοχές ανά τον κόσμο και ψήνονται στην Ελλάδα, στις σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας της εταιρείας Σδούκος Α.Ε. στα Ιωάννινα, η οποία διαθέτει εμπειρία χρόνων στο ψήσιμο του καφέ και στην παραγωγή τροφίμων. Με έδρα της Novanta Sei την Αθήνα, ο καφές φτάνει στα φλιτζάνια του καταναλωτή μέσα από ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων και έμπειρων συνεργατών οι οποίοι, σεβόμενοι τους πελάτες τους,  επιλέγουν να επενδύουν στην υψηλή ποιότητα καφέ.

Πιστεύουμε, άλλωστε, ότι ο καφές δεν είναι μία απλή συνήθεια αλλά ένα γευστικό ταξίδι που ενώνει πολιτισμούς, κουλτούρες, διαφορετικούς ανθρώπους και δημιουργεί μοναδικές στιγμές  που μένουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες μας.

Εμείς, στη Novanta Sei, σας προσκαλούμε να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τον καφέ  και όλοι μαζί να χτίσουμε αληθινές σχέσεις γύρω και πάνω από ένα φλιτζάνι καφέ.

#createmoments #novantaseiGR

Novanta Sei

Σπύρου Πάτση, 127, Αθήνα

info@novantasei.gr

T: 210 34 26 767

Facebook:  https://www.facebook.com/novantaseiGR


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *