Η Novanta Sei για 2η χρονιά στο Athens Coffee Festival

September 24, 2019

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Novanta Sei Espresso συμμετέχει στο Athens Coffee Festival, στη μεγαλύτερη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του, που πραγματοποιείται φέτος για τέταρτη χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου 2019.

Η εταιρεία επεξεργασίας και διάθεσης καφέ Novanta Sei προσκαλεί επαγγελματίες του κλάδου, home barista αλλά και όλους τους λάτρεις του καφέ να επισκεφτούν το περίπτερό της [εξωτερικός χώρος – θέση 15] και να αφεθούν σε ένα γευστικό ταξίδι πλούσιων αρωμάτων και δυνατών απολαύσεων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν εκλεκτές ποικιλίες Arabica και Robusta, χαρμάνια με δυνατά αρώματα και single origin καφέδες με πλούσια γεύση. Ανακαλύψτε τη δυναμική εξέλιξη της εταιρείας και αναζητήστε συμφέρουσες λύσεις συνεργασίας που θα απογειώσουν γευστικά την επιχείρησή σας.

Είσαστε έτοιμοι για ένα απολαυστικό ταξίδι γεμάτο εκλεπτυσμένες γεύσεις και μοναδικά αρώματα;

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Πιστεύουμε ότι ο καφές δεν είναι μία απλή συνήθεια αλλά ένα γευστικό ταξίδι που ενώνει πολιτισμούς, κουλτούρες, διαφορετικούς ανθρώπους και δημιουργεί μοναδικές στιγμές που μένουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες μας.

Εμείς, στη Novanta Sei, σας προσκαλούμε να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τον καφέ και όλοι μαζί να χτίσουμε αληθινές σχέσεις γύρω και πάνω από ένα φλιτζάνι καφέ.

Οι προσεκτικά διαλεγμένοι κόκκοι καφέ της Novanta Sei εισάγονται επιλεγμένα από τροπικές περιοχές ανά τον κόσμο και ψήνονται στην Ελλάδα, στις σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας της εταιρείας Σδούκος Α.Ε. στα Ιωάννινα, η οποία διαθέτει εμπειρία χρόνων στο ψήσιμο του καφέ και στην παραγωγή τροφίμων. Με έδρα της Novanta Sei την Αθήνα, ο καφές φτάνει στα φλιτζάνια του καταναλωτή μέσα από ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων και έμπειρων συνεργατών οι οποίοι, σεβόμενοι τους πελάτες τους, επιλέγουν να επενδύουν στην υψηλή ποιότητα καφέ.

#createmoments #novantaseiGR

Novanta Sei

Σπύρου Πάτση, 127, Αθήνα

info@novantasei.gr

T: 210 34 26 767

Facebook:  https://www.facebook.com/novantaseiGR

Instagram: https://www.instagram.com/novantaseigr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *