Η Novanta Sei συστήθηκε στο 3o Athens Coffee Festival

October 10, 2018

Mε ένα περίπτερο που αναδείκνυε την ποιότητα και την κουλτούρα της, η Novanta Sei Espresso συστήθηκε για πρώτη φορά στους επαγγελματίες και λάτρεις του καφέ που επισκέφθηκαν το 3ο Athens Coffee Festival, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Η παρθενική εμφάνιση της Novanta Sei Espresso στο 3ο Athens Coffee Festival στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς εκατοντάδες επαγγελματίες του χώρου αλλά και εραστές του ποιοτικού καφέ ανακάλυψαν και γεύτηκαν τις εκλεπτυσμένες γεύσεις των blends και single origin καφέδων της.

Σε ένα περίπτερο που ξεχώριζε με τη μίνιμαλ αισθητική του και τη φιλόξενη διάθεσή του, οι έμπειροι άνθρωποι της Novanta Sei Espresso παρουσίασαν τα προϊόντα της εταιρείας, συνέστησαν στους επαγγελματίες του χώρου τις ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ και πρόσφεραν στους επισκέπτες χαρμάνια και καφέδες μοναδικής προέλευσης (single origin) που ανέδυαν μοναδικά αρώματα.

Οι εξειδικευμένοι baristas της Novanta Sei Espresso ταξίδεψαν τους επισκέπτες σε μία απολαυστική γευστική εμπειρία με δυνατά αρώματα, πλούσιες γεύσεις και εκλεκτές ποικιλίες από προστατευόμενα εδάφη της Κεντρικής Αμερικής, πλαγιές της Βραζιλίας, της Αφρικής και της Ινδίας.

Στους επισκέπτες αποκαλύφθηκαν τα μυστικά των μοναδικών γεύσεων της Novanta Sei Espresso, μεταξύ των οποίων και το γεγονός ότι η εκχύλιση του espresso πραγματοποιείται στους 96°C, ενώ επαγγελματίες και Novanta Sei Espresso ανανέωσαν το γευστικό ραντεβού τους σε χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, εταιρείες και μελλοντικά events.

Λίγα Λόγια για την Novanta Sei

Οι προσεκτικά διαλεγμένοι κόκκοι καφέ της Novanta Sei εισάγονται επιλεγμένα από τροπικές περιοχές ανά τον κόσμο και ψήνονται στην Ελλάδα, στις σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας της εταιρείας Σδούκος Α.Ε. στα Ιωάννινα, η οποία διαθέτει εμπειρία χρόνων στο ψήσιμο του καφέ και στην παραγωγή τροφίμων. Με έδρα της Novanta Sei την Αθήνα, ο καφές φτάνει στα φλιτζάνια του καταναλωτή μέσα από ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων και έμπειρων συνεργατών οι οποίοι, σεβόμενοι τους πελάτες τους, επιλέγουν να επενδύουν στην υψηλή ποιότητα καφέ.

Πιστεύουμε, άλλωστε, ότι ο καφές δεν είναι μία απλή συνήθεια αλλά ένα γευστικό ταξίδι που ενώνει πολιτισμούς, κουλτούρες, διαφορετικούς ανθρώπους και δημιουργεί μοναδικές στιγμές που μένουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες μας.

Εμείς, στη Novanta Sei, σας προσκαλούμε να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τον καφέ και όλοι μαζί να χτίσουμε αληθινές σχέσεις γύρω και πάνω από ένα φλιτζάνι καφέ.

#createmoments #novantaseiGR

NOVANTA SEI COFFEE ROASTERS
Σπύρου Πάτση 127, Βοτανικός, Αθήνα
Τηλ: 210 3426767
FB: @novantaseiGR
IG: @novantaseigr
email: info@novantasei.gr
www.novantasei.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *