Παγκόσμια Διάκριση  για τις Συσκευασίες της Novanta Sei Espresso

November 15, 2018

Στον παγκόσμιο διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασίας Pentawards 2018, δύο συσκευασίες της Novanta Sei κατέκτησαν την 2η θέση (Αργυρό Βραβείο) στην κατηγορία “Μη αλκοολούχα Ποτά / Τσάι -Καφές”.

Τα διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία, Pentawards 2018,  έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη στις 6 Σεπτεμβρίου 2018 όπου οι συσκευασίες της Novanta Sei κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε περισσότερες από 2300 συμμετοχές από 62 χώρες.

H Novanta Sei Espresso εμπιστεύτηκε τη δημιουργική ομάδα της Mousegraphics για τον σχεδιασμό των συσκευασιών της, αποδεικνύοντας ότι επιλέγει προσεκτικά τους συνεργάτες της σε όλους τους τομείς της δραστηριοποίησής της.

Λίγα Λόγια για την Novanta Sei

Οι προσεκτικά διαλεγμένοι κόκκοι καφέ της Novanta Sei εισάγονται επιλεγμένα από τροπικές περιοχές ανά τον κόσμο και ψήνονται στην Ελλάδα, στις σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας της εταιρείας Σδούκος Α.Ε. στα Ιωάννινα, η οποία διαθέτει εμπειρία χρόνων στο ψήσιμο του καφέ και στην παραγωγή τροφίμων. Με έδρα της Novanta Sei την Αθήνα, ο καφές φτάνει στα φλιτζάνια του καταναλωτή μέσα από ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων και έμπειρων συνεργατών οι οποίοι, σεβόμενοι τους πελάτες τους,  επιλέγουν να επενδύουν στην υψηλή ποιότητα καφέ.

Πιστεύουμε, άλλωστε, ότι ο καφές δεν είναι μία απλή συνήθεια αλλά ένα γευστικό ταξίδι που ενώνει πολιτισμούς, κουλτούρες, διαφορετικούς ανθρώπους και δημιουργεί μοναδικές στιγμές  που μένουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες μας.

Εμείς, στη Novanta Sei, σας προσκαλούμε να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τον καφέ  και όλοι μαζί να χτίσουμε αληθινές σχέσεις γύρω και πάνω από ένα φλιτζάνι καφέ.

#createmoments #novantaseiGR


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *